Chocolade mugcake
Men neme:
3 theelepels cacao
1 ei
Scheut amandelmelk
Halve theelepel bakpoeder
Kwart theelepel vanillearoma
Zoetstof naar smaak
Magnetronbestendige mok
Meng al de ingrediënten goed door elkaar, echt goed en doe dit mengsel in een mok, 2-2.30 minuut in de magnetron op de hoogste stand. Wanneer het mengsel boven de mok uitkomt en weer inzakt, is hij klaar. Zo vind ik hem het lekkerst. Langer erin zorgt voor een taaie cake.
Eet de cake met zelfgeklopte slagroom en strooi tot slot nog een klein beetje kaneel over de slagroom en de cake. Ik heb gesmuld! Hopelijk jullie ook!
Liefs, Patricia
Mijn cake blijft zo ontzettend bitter. Ik heb al van alles geprobeerd. Meer zoetstof, minder cacao….
Ik lees in andere recepten dat er ook amandelmelk wordt gebruikt. Mis ik misschien iets in het recept of doe ik het toch wel goed?
Groetjes, Sandra
Hallo Sandra, dat is vervelend. Bitter is zeker niet lekker. Zou het kunnen dat je iets teveel bakpoeder gebruikt? Dat wil wel zorgen voor een nare smaak. En misschien iets meer zoetstof toevoegen? Succes! Liefs Patricia