Kastanjechampignons in een omelet
Een heerlijke, snelle lunch. Ik had namelijk na een drukke ochtend niet zoveel zin om heel lang voor mijn lunch in de keuken te moeten staan. Wel had ik trek! Dit gerecht was zo klaar én heel erg lekker.
Voor één persoon heb je nodig:
Voor de omelet:
1 ei
Scheutje koud water
Klein beetje zout
Kluts dit en bak de omelet aan beide kanten bruin. Leg de omelet weg en bak in dezelfde pan de rest van de lunch.
6 kastanjechampignons
Handjevol taugé
Optioneel, een paar stukjes verse peper (ik had een gele)
Peper
Zout
Knoflookpoeder
Snijd de kastanjechampignons in tweeën en bak deze. Voeg daar de kruiden en tot slot kort de taugé aan toe.
Helaas had ik geen komkommer in huis, maar een komkommersalade is er wel erg lekker bij!
Smakelijk eten!
Liefs, Patricia
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!