Selderij met tonijn uit de oven
En daarnaast een simpele omelet met salami.????
Selderij met tonijn is echt weer eens wat anders. Een hele fijne combinatie.
Voor 2 personen heb je nodig:
100 gram bleekselderij
1 blikje tonijn, naturel
Geraspte kaas
Halve theelepel knoflookpoeder
Zout (optioneel)
Snijd de selderij in kleine stukjes en bak deze een paar minuten met knoflookpoeder en eventueel een klein beetje zout. Verdeel de selderij over een ovenschaal.
Laat de tonijn uitlekken en maak hem wat los met een vork. Dit mag over de selderij.
Tot slot strooi je er geraspte kaas eroverheen.
20 minuten op 180 graden in de oven en klaar.
De omelet (2 personen) bestaat uit 4 eieren die je losklopt. Voeg er een scheutje koud water en kruiden naar smaak aan toe.
Bak de omelet aan beide kanten bruin. Leg 4 plakjes salami op de omelet tijdens het bakken.
Smakelijk eten!
Liefs, Patricia
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!