Avocado in rosbief, met een omelet
Avocado in rosbief, met een omelet
Een lunch van rond de 3 koolhydraten. Met veel vetten en eiwitten. Je bent verzadigd voor de rest van de middag!
Het recept is voor 1 persoon.
Voor de avocado in rosbief heb je nodig:
Halve avocado
Ongeveer 100 gram rosbief (vleeswaren)
Halve theelepel sesamzaadjes
1 theelepel mosterd
Halve theelepel knoflookpoeder
Scheutje sojasaus van Kikkoman
Zout (liefst grove korrels)
Snijd de avocado in 6/7 reepjes. Neem een plakje rosbief en zout deze lichtjes. Eén reepje avocado wikkel je in één plakje rosbief. Doe licht zout op de rosbief voordat je de avocado erin wikkelt. Snijd de rolletjes eventueel nog 1 keer door. Ook ideaal als hapje.
De dressing is gemaakt van de sesamzaadjes, mosterd, knoflookpoeder en sojasaus.
De omelet bestaat uit 1 ei en een flinke eetlepel geraspte kaas.
Leg een handjevol sla op een bord en doe hier de avocadorolletjes met dressing bij. Met in het midden de omelet.
Smakelijk eten!
Liefs, Patricia
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!