Een kaas/salami omelet met een zoetzure komkommersalade.
Voor één persoon heb je nodig:
Omelet:
2 eieren
3 plakjes salami
Geraspte kaas
Scheutje water
Kluts de eieren met een scheutje koud water en bak alvast de salami. Ik hou ervan als de salami iets knapperig is. Giet het eimengsel over de salami heen en bak deze kant goudbruin.
Draai de omelet om en strooi er geraspte kaas overheen. Bak de omelet nog even op laag vuur en laat de kaas smelten.
Komkommersalade:
Een kwart komkommer
Appelazijn
Chilivlokken
Knoflookpoeder
Zout
Zoetstof
Snijd de komkommer in dunne schijfjes. De andere ingrediënten naar smaak toevoegen. Ik hou erg van zuur, dus gebruik ik iets meer appelazijn.
Smakelijk eten!
Liefs, Patricia
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!