Tonijnpannenkoekjes
Pannenkoekjes, met de nadruk op jes, omdat ze echt klein zijn. Groter maken kan, maar niet heel gemakkelijk, het pannenkoekje valt namelijk graag uit elkaar. Dus, geduld hebben met bakken, klein maken, maar vooral GENIETEN!!
Moeilijk is dit recept zeker niet. Ideaal om voor te bereiden, je hebt weinig ingrediënten nodig, maar kunt er altijd meer producten aan toevoegen en ook goed koud te eten. Heel handig dus, deze pannenkoekjes.
Voor ca. 10 pannenkoekjes heb je nodig:
-3 eieren
-1 blikje tonijn op waterbasis
-Peper
-Zout
That’s it! Hoe minder je toevoegt, des te beter lukken ze, is mijn ervaring. Wat nog wel een lekker extraatje is, die ook bijdraagt tot meer stevigheid, is geraspte kaas. Dus dat is wel een optie.
Meng al de ingrediënten, nadat je de tonijn hebt laten uitlekken. Ik kies het liefst voor naturel, maar dat is persoonlijk. Je kunt de pannenkoekjes per 4 bakken, het makkelijkst gaat het wanneer je “bergjes” van het beslag maakt met een eetlepel. Heb geduld met omdraaien!
Eet smakelijk,
Liefs, Patricia
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!