Rosbiefrolletjes
Veel mensen vragen aan mij wat ze kunnen eten als tussendoortje. Deze rosbiefrolletjes zijn een heerlijk tussendoortje. Ik heb ze klaargemaakt met veel kant -en klaar producten. Ideaal voor als je weinig tijd hebt, maar zelf rauwkost snijden en een dressing maken kan natuurlijk ook heel gemakkelijk.
In dit geval komen de rosbief en de rauwkostsalade uit een TooGoodToGo tas. Ken je dit initiatief? Veel bedrijven, waaronder supermarkten, geven in een app met bovenstaande naam aan dat ze producten hebben die op of tegen de houdbaarheidsdatum zitten. In plaats van dat winkel de producten weggooit kun je een tas vol voor weinig geld als consument van ze kopen. Dit is tegen verspilling en zorgt voor een volle vriezer voor weinig geld. Ik vind het een top initiatief. Zo kom ik dus aan deze rauwkostsalade, erg lekker en weer eens wat anders!
Oké, terug naar de rosbiefrolletjes. Het enige dat ik gedaan heb is plakjes rosbief besmeren met mosterd/kaassalade van de Aldi, daar de rauwkost van oa radijs en witte kool op gedaan en opgerold. Tot slot een chilivlokkenmix over de rolletjes en klaar ben je. That’s it!
Een ideaal tussendoortje toch?
Smakelijk eten!
Liefs Patricia
Ik heb het als hoofdgerecht gemaakt was heel lekker. Ik had de rauwkost komkommer van AH aangemaakt met een beetje mayo en mosterd. En ik had er ook een paar radijsjes bij gedaan. Zeker ook voor herhaling😋