Pittige champignons met een omelet
Dit was heerlijk! Ik ben benieuwd naar wat jullie ervan gaan vinden! De omelet is niet zo spannend. Ik heb 2 eieren geklutst en na het omdraaien van de omelet heb ik er 4 kleine plakjes cervelaat op gelegd. Eventueel nog een klein beetje zout.
Voor de pittige champignons voor 1 persoon heb je nodig:
-250 gram kastanjechampignons
-Een kwart rode paprika
-1 plakje cheddar
-1 theelepel Sambal Oelek
-1 theelepel pindakaas
-Knoflookpoeder of een teentje knoflook
-Snufje zout
-Sesamzaadjes (topping)
Snij de champignons in stukjes en bak deze. Voeg hier de knoflook en zout aan toe. Als de champignons naar tevredenheid gebakken zijn doe je de in stukjes gesneden paprika erbij, gevolgd door een scheutje koud water, cheddar, sambal Oelek en pindakaas in de pan en dit laat je smelten. Wanneer alles op het bord ligt, strooi je als finishing touch de sesamzaadjes over het champignongerecht.
Smakelijk eten!
Liefs Patricia
Was erg lekker, dus voor herhaling vatbaar!