Wraps van ijsbergsla, gevuld met tonijn en kastanjechampignons
Eigenlijk zou ik sla-wraps maken, maar dan zou je niet meer zien wat er in de wraps zit en dat is dan toch jammer…. Oprollen tot wrap kan nog steeds uiteraard!
Wat heb je nodig voor 1.5 persoon (ik kreeg het net niet helemaal op, waardoor ik nu voor later vanmiddag wel een heel lekker tussendoortje heb):
-3 bladeren ijsbergsla
-1 blikje tonijn op water (150 gram)
-1 sjalotje
-2 teentjes knoflook
-1 eetlepel mayonaise
-1 flinke theelepel mosterd
-250 gram kastanjechampignons
-Provençaalse kruiden
-Zout
-Eventueel een halve groene peper
Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kom. Voeg de helft van het in stukjes gesneden sjalotje toe, evenals de kruiden, mayonaise, mosterd, 1 teentje knoflook en zout en meng de ingrediënten goed door elkaar.
Maak de champignons schoon, snij ze doormidden en bak ze met de andere helft van het sjalotje, 1 teentje knoflook en zout. Eventueel met een halve groene of rode peper voor extra pit.
Was de slabladeren en leg ze op een bord. Verdeel over 2 van de bladeren het tonijnmengsel en leg op het andere blad het champignonmengsel.
7 koolhydraten
475 kcal
Smakelijk eten!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!