Salamischuitjes met avocado/eiersalade
Dit zijn toch schattige schuitjes van salami! Of te wel salamischuitjes! En ze zijn nog eens lekker ook (al zeg ik het zelf..).
Van de avocado/eiersalade heb ik voor deze 4 schuitjes niet meer dan 1/4 deel gebruikt. De rest van de salade kan goed bewaard worden in de koelkast. Met toevoeging van een paar druppels citroensap blijft de kleur ook mooi.
Per 4 schuitjes plus de vulling zit je op ongeveer 2.2 koolhydraten en 308 kcal.
Voor de volledige avocado/eiersalade heb je nodig:
-3 gekookte eieren
-1 avocado
-1 eetlepel mayonaise
-1 theelepel mosterd
-Kleine theelepel kerriepoeder
-Snuf zout
-Snuf peper
Snij de eieren en de avocado in kleine stukjes en doe de andere ingrediënten erbij. Klaar!
De salamischuitjes krijg je door plakjes salami te “draperen” in cupcakevormpjes. Circa 10-15 minuten op 180 graden in de oven, af laten koelen en vullen. Erg leuk als hapje, maar ik had het, met net iets meer van de salade als lunch en dat gaat ook prima!
Smakelijk eten!
Liefs, Patricia
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!