Bloemkoolrijst en scrambled eggs
Bloemkoolrijst en scrambled eggs? Een experiment die ik zeker vaker ga maken. Misschien jullie ook wel! Echt super simpel, ja…daar hou ik nu eenmaal van.
Voor 1 persoon heb je nodig:
-2 eieren
-7 eetlepels bloemkoolrijst, die ik kant -en klaar gekocht heb. Je kunt uiteraard ook zelf bloemkool raspen. Ik had voldoende aan de hoeveelheid rijst, maar het komt niet heel precies.
-Ca. 10 kastanjechampignons
-Zout
-Peper
-Knoflookpoeder
-Optioneel, 1 theelepel Sambal Oelek
-3 Snoeptomaatjes
-Sla
Halveer de kastanjechampignons en bak deze het eerst. Kluts 2 eieren en doe hier de kruiden bij. Voeg het mengsel bij de champignons en roer dit goed door elkaar. Doe de theelepel sambal er nu bij en tot slot de bloemkoolrijst. Roerbak het geheel tot de bloemkoolrijst naar smaak gaar is. Dit gaat heel snel.Leg sla op een bord en doe hier je roerbakgerecht naast of overheen. Halveer 3 snoeptomaatjes en leg ook deze op het bord.
Echt een heerlijk, snel en simpel bordje.
Smakelijk eten!
Liefs Patricia
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!