Mijn verhaal

Mijn verhaal begint in 2015 wanneer ik de zoveelste poging ga doen om af te vallen. Dit keer wil ik koolhydraatarm eten proberen.

Mijn naam is Patricia Pinkster, getrouwd en moeder van een zoon en twee dochters.

Zeven jaar geleden is mijn leven volledig veranderd. Ik was dus veel te zwaar en had al veel diëten geprobeerd om af te vallen. Helaas lukte het me niet om een dieet langer dan een paar dagen vol te houden en was ik niet alleen te zwaar, maar ook diep ongelukkig. Alles stond in het teken van mijn gewicht. Wat op een bepaald moment zelfs richting de 150 kilo ging.

Dat het zo niet kon, dat was wel duidelijk. Hóe dit moest veranderen was minder duidelijk. Genoeg mogelijkheden, genoeg diëten, maar niets wat ik een langere periode volhield. Ik vond mezelf zielig als ik niet mocht eten wat ik wilde, maar ik hield gewoon ook altijd trek. Ik was niet blij als ik een dieet volgde, maar ik was ook niet blij als ik niet een dieet volgde. Ik kwam in een vicieuze cirkel.

In 2015 is het me gelukt om met het eten van zo weinig mogelijk koolhydraten en beweging, deze cirkel te doorbreken! Ik ben hiermee 70 kilo afgevallen, op een manier die goed vol te houden is, die niet voelt als een dieet en waarbij je heerlijk kunt eten. Waarbij je totaal geen hongergevoel meer kent.

Op Instagram ben ik in 2016 gestart met het delen van koolhydraatarme recepten. Niet lang daarna startte ik ook een Facebookpagina en een Facebookgroep bij.

In 2018 heb ik daar deze website aan toe mogen voegen. Opnieuw iets heel nieuws voor me en oh wat spannend, maar ik ben er super trots op.

● Facebookgroep Koolhydraatarme recepten/levensstijl

● Facebookpagina koolhydraatarm eten

● Instagrampagina patricia_koolhydraatarm

Wil jij ook graag starten met het eten van minder koolhydraten, maar weet je niet precies hoe? Ik kan je helpen! Kijk bij PERSOONLIJKE-BEGELEIDING voor meer informatie.

Liefs, Patricia